De mogelijkheden

Staal

Staal is klassiek en modern tegelijk en is robuust en sierlijk ineen. Het is een materiaal dat terug is van weggeweest. Met zijn veelzijdige, ranke vormgeving sluit staal prima aan bij de hedendaagse bouwstijlen in renovatie- en nieuwbouwprojecten.

Het materiaal is sterk, duurzaam, ambachtelijk en onderhoudsarm. De toepassing van staal geeft ontwerpen karakter en cachet en veel architecten werken dan ook (weer) met stalen puien, deuren en ramen.

Naast staal leveren wij allerlei andere metalen zoals bijvoorbeeld RVS, messing, koper, aluminium en zink. Uw vraag staat bij Metalworks centraal en wij leveren graag sterk vakmanschap.

Glas

Er zijn heel veel soorten glas en het ligt aan uw vraag welk glas het best bij het product past.

Voor goede isolatie (bijvoorbeeld in een pui) kunt u kiezen voor HR++ glas. Wilt u een authentieke sfeer, dan kunt u denken aan glas in lood. Uw ruimte kan groter lijken door spiegelglas, dat met een getinte versie een extra sjieke uitstraling kan krijgen. Of heeft u juist veiligheid (en tevens geluidsisolatie) nodig dan is gelaagd glas de perfecte oplossing.

Hout

Hout is een duurzaam natuurproduct met heel veel mogelijkheden. Hout is er in veel soorten en elk met zijn specifieke eigenschappen. Het past in ieder interieur: van gezellig ouderwets tot hypermodern.

Wij kunnen voor u de juiste houtsoort vinden en maken daar een prachtig eindproduct van in onze eigen werkplaats.

Afwerking

Ook hierin zijn tal van mogelijkheden. In bijvoorbeeld het deurbeslag, maar ook de kleur van de coating (immers elke kleur is mogelijk!) of wat dacht u van geolied staal?

Als u een authentieke uitstraling wilt dan is stopverf een aanrader. Wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen: uw wens staat centraal. Wij staan klaar om de mogelijkheden te bespreken.

Diensten

Stalen vakwerk op maat

Stalen trappen

Van strak en chic tot losjes en in een ronde vorm, zwevende traptreden of een massieve trap, het kan allemaal.

Stalen serres

Staal in combinatie met het zachte en open karakter van glas is de perfecte mix voor een eigentijdse serre.

Instagram Icon

Volg ons op Instagram

Instagram Icon
Instagram Icon
Instagram Icon
Instagram Icon