True

Mogelijkheden

Metalworks richt zich niet alleen op metalen, maar ook de combinatie van andere materialen zoals hout en glas maakt onze producten functioneel en bijzonder mooi.

Staal

Staal is klassiek en modern tegelijk en is robuust en sierlijk ineen. Het is een materiaal dat terug is van weggeweest. Met zijn veelzijdige, ranke vormgeving sluit staal prima aan bij de hedendaagse bouwstijlen in renovatie- en nieuwbouwprojecten.

Het materiaal is sterk, duurzaam, ambachtelijk en onderhoudsarm. De toepassing van staal geeft ontwerpen karakter en cachet en veel architecten werken dan ook (weer) met stalen puien, deuren en ramen.


Naast staal leveren wij allerlei andere metalen zoals bijvoorbeeld RVS, messing, koper, aluminium en zink. Uw vraag staat bij Metalworks centraal en wij leveren graag sterk vakmanschap.

Glas


Er zijn heel veel soorten glas en het ligt aan uw vraag welk glas het best bij het product past.

Voor goede isolatie (bijvoorbeeld in een pui) kunt u kiezen voor HR++ glas. Wilt u een authentieke sfeer, dan kunt u denken aan glas in lood. Uw ruimte kan groter lijken door spiegelglas, dat met een getinte versie een extra sjieke uitstraling kan krijgen. Of heeft u juist veiligheid (en tevens geluidsisolatie) nodig dan is gelaagd glas de perfecte oplossing.


Hout


Hout is een duurzaam natuurproduct met heel veel mogelijkheden. Hout is er in veel soorten en elk met zijn specifieke eigenschappen. Het past in ieder interieur: van gezellig ouderwets tot hypermodern. Wij kunnen voor u de juiste houtsoort vinden en maken daar een prachtig eindproduct van in onze eigen werkplaats.


Afwerking

Ook hierin zijn tal van mogelijkheden. In bijvoorbeeld het deurbeslag, maar ook de kleur van de coating (immers elke kleur is mogelijk!) of wat dacht u van geolied staal? Als u een authentieke uitstraling wilt dan is stopverf een aanrader. Wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen: uw wens staat centraal. Wij staan klaar om de mogelijkheden te bespreken.

Op onze fotopagina hebben wij een aantal van onze projecten getoond. Kijk en zie wat wij voor u zouden kunnen betekenen.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.